Nieuws‎ > ‎

Dank!

Geplaatst 27 mei 2015 12:40 door Lieneke Hagenaars-Keus   [ 27 mei 2015 12:43 bijgewerkt door Website Manager ]
Frederike en ik zijn heel blij met het afscheid dat ons op 19 april in ‘onze’ kerk werd bereid!
Het was een levendige dienst in een volle kerk, waaraan velen hebben bijgedragen. Ik denk aan de medewerking van de jongens van de pizzaclub (Bijbellezingen), de dames van het Drieradenoverleg (voorbeden), het voortreffelijk vocaal ensemble ‘De Byrds’ en last but not least ‘onze’ Jan J. van den Berg aan het orgel, samen met de hoboïst Pieter Lugtigheid, met wie ik ook zelf al vele jaren musiceer.
De toespraken (CoZa, VVP, Raad van Kerken, Contactcommissie, Kring ‘Wij geloven’ en tenslotte onze kerkenraadsvoorzitter) waren hartelijk, geestig en deden ons veel deugd. Wij kunnen nog vele weken vooruit met allerlei smakelijke Delftse producten!
De ontvangst was heerlijk en gezellig, de gevulde eitjes en ander lekkers van Els van der Toorn vonden snel hun weg naar velen.
Dank, heel veel dank, voor dit feestelijk slotakkoord van een korte maar intensieve periode die ik in Uw midden mocht doorbrengen. Deze positieve ervaringen zullen voor de Gemeente en wie haar lief zijn een impuls betekenen op de weg die voor ons ligt.
Onze beste wensen vergezellen U daarbij!

Eric Cossee
Comments